Schildersbedrijf

Schildersbedrijf Hoogvliet

Ik zoek een professioneel schildersbedrijf om mijn woning te laten schilderen

Uw woning moet voor het eerst of opnieuw geschilderd worden. Of het nu om de binnenkant of de buitenkant van uw woning gaat, in de zomer of de winter: wij zijn DM Schilders, de juiste schilder voor uw woning.

Voor ons is geen schilderklus te groot of te klein. Heeft u het onderhoud van uw woning laten lopen en bent u het schilderwerk aan uw woning vergeten? Is de verf van uw kozijnen of deuren aan het bladderen of begint het hout minder te worden of zelfs te rotten? Of vindt u het de hoogste tijd voor een nieuw kleur voor uw woning?

 

Ontdek dan hoe onze schilders uw nieuwe woning perfect maken of het schilderwerk van uw bestaande woning er weer als nieuw uit laten zien.

Bekijk een aantal projecten

De beste prijs voor het beste schilderwerk

Wat zijn de kosten van jullie schilderwerk? Misschien twijfelt u nog of u de woning zelf gaat schilderen of dat u dit schilderwerk laat doen door een professionele schilder. Het lijkt misschien goedkoper om uw woning zelf te schilderen, maar de kosten om uw woning te laten schilderen door onze ervaren schilders zijn waarschijnlijk lager dan u nu denkt. Helemaal op lange termijn, want vaak kunnen we houtrot oplossen en is een nieuwe deur of een nieuw kozijn niet nodig.

Door onze werkwijze bespaart u op lange termijn op het onderhoud van uw woning. Dan is een uurtarief vanaf € 43,50 een kleine investering (het aantal vierkante meters, lagen en behandelingen bepaalt uw exacte prijs). 

Twee jaar garantie

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op werk. Gebeurt er binnen die twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

Uw woning laten schilderen door ons schildersbedrijf is waarschijnlijk goedkoper dan u denkt. Helemaal als u ons vraagt om in de winter te schilderen. En is uw woning ouder dan twee jaar? Dan rekenen wij geen 21%, maar 9% btw voor binnenschilderwerk én buitenschilderwerk.