Een persoonlijke tint
in uw huis

Soms is uw huis er gewoon aan toe, een opknapbeurt. Met het sausen van de muren creëert u snel een andere sfeer in huis. Het sausen van muren is één van de meest voorkomende afwerkingen van muren en kan in oneindig veel kleuren worden aangebracht. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke behandeling de ondergrond in uw woning nodig heeft. Het resultaat? Precies de sfeer die u zoekt, welkom thuis!

Sauswerk

Muurverf, nu nog een kleur kiezen…

We kennen het probleem, we zijn tenslotte schilders. Er zijn vandaag de dag zoveel kleuren op de markt dat alleen een goed getraind vrouwenoog er nog wat van kan maken. Daarnaast kunt u kiezen voor een matte afwerking, een lichte glansafwerking en ga zo maar door. Overweldigend? Niet voor ons, wij nemen graag de tijd om u van een goed advies te voorzien. Samen zorgen we ervoor dat u straks de juiste kleur muurverf met de juiste afwerking op de muren heeft zitten.

Buiten sausen

Ook voor het buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Wanden en plafonds in de buitenlucht vragen om een andere behandeling dan binnenshuis. Heeft u een balkon, gevel of ander object buitenshuis dat net iets te vaak aan de elementen is blootgesteld? Laat het ons weten, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Laat u adviseren over uw binnen- of buitenschilderwerk door David Meijer Schilders. Wij hebben voor iedere toepassing een geschikte oplossing en denken graag met u mee om uw huis niet alleen van een beschermende laag te voorzien, maar ook de gewenste sfeer uit te laten stralen die u voor ogen heeft!