Schildersbedrijf Maassluis

Schildersbedrijf Maassluis

Een goede schilder uit de regio Maassluis

Bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf voor uw nieuwe of bestaande woning in Maassluis? Of uw woning voor het eerst of opnieuw geschilderd moet worden, of het gaat om de buitenkant of de binnenkant, in de zomer of in de winter: u bent bij het juiste schildersbedrijf terechtgekomen. 

Met onze focus op kwaliteit, garanderen wij u dat u weer blij wordt van uw woning. We zorgen dat het lijkt alsof uw plafond, muren, gevel, dakkapel, deuren of kozijnen nieuw zijn. We geven uw woning opnieuw kleur, laten scheuren en oneffenheden in uw muren en plafonds verdwijnen en beschermen uw kozijnen en deuren tegen houtrot en andere beschadigingen. 

Op lange termijn bespaart u met ons schilderwerk, want u hebt minder kosten aan het onderhoud van uw huis in Maassluis. Wilt u weten hoe onze schilders in Maassluis dat doen?

 

 

 

 

Schilder Maassluis

Twee jaar garantie op het schilderwerk van uw woning in Maassluis

We gaan voor het beste resultaat. Het schilderwerk moet er echt goed uitzien. Daarom geven we u twee jaar garantie. Mocht u binnen twee jaar niet meer tevreden zijn, herstellen wij bij gebrek en indien nodig het schilderwerk. 

We zijn niet de goedkoopste in de regio Maassluis, maar wel een van de betere schildersbedrijven. Met onze nuchtere, Rotterdamse mentaliteit, werken we hard voor u als klant. Met een uurtarief van €43,50 zijn sommige concurrenten goedkoper. Zij schilderen echter sneller, bereiden zich minder goed voor en gebruiken kwalitatief minder goede verf. Door onze focus op kwaliteit weet u zeker dat u op lange termijn bespaart en zeker weet dat u tevreden bent over ons werk.

Schildersbedrijf Maassluis

Wat we voor u kunnen betekenen?

Hoewel we een klein schildersbedrijf uit Spijkenisse zijn, ongeveer twintig minuten van Maassluis vandaan, is geen enkel project te klein of te groot. 

Buitenschilderwerk

Wilt u niet dat uw gevel, buitenkozijnen, deuren of dakkapel gaan bladderen of rotten? Laat het houtwerk van de buitenkant van uw woning in Maassluis dan een keer in de zes jaar schilderen. Daarnaast voorkomt u door goed schilderwerk dat uw gevel, deuren, dakkapel of kozijnen vervangen moeten worden. En dat is flink duurder dan het inhuren van ons schildersbedrijf. 

U hoeft niet in een keer de hele buitenkant van uw woning te laten schilderen. U kunt ook dit jaar een aantal raamkozijnen of buitendeuren laten schilderen en volgend jaar de gevel en de dakkapel.

De buitenkant van uw woning wordt door iedereen die langskomt gezien. Wilt u trots zijn op uw woning, door uw houtwerk als nieuw te laten ogen? 

Binnenschilderwerk

Hebt u last van scheuren, houtrot, loslatende verf of verkleuring? Dan is het een teken dat de binnenkant van uw huis in Vlaardingen toe is aan een schilderbeurt. Laat niet alleen uw woonkamer, slaapkamer en keuken schilderen, maar vergeet de badkamer, toilet en trap niet. 

Spackspuiten

Met airless spuiten krijgt u de meest strak gespoten muur, met of zonder korrel. Spackspuiten doen we snel en is relatief goedkoop, waardoor u maar kort in de rommel zit. 

Sauswerk

Zijn uw plafonds of muren in Maassluis verkleurd of bent u toe aan een nieuw kleurtje? Laat uw muren dan strak sauzen, zonder dat u strepen ziet. 

Behangen (met renovlies)

Zitten er veel oneffenheden in uw muur? Na verloop van tijd ziet u krassen of oude gaatjes in uw muur. Na het plamuren van die gaatjes, zorgt u met behang dat uw muur er weer strak uitziet en dat u weer blij bent met uw keuken- of woonkamer muur. Daarnaast voorkomt u dat u scheuren ziet met renovlies behang. Noodzakelijk voor nieuwbouwwoningen, ideaal voor elke woning. 

Ontvang gratis een offerte voor het schilderwerk van uw huis in Maassluis

Wilt u weten wat het schilderwerk gaat kosten? Laat ons dan langskomen, zodat we de situatie kunnen bekijken. Aan de hand daarvan maken we een uitgebreide offerte op maat. Een offerte die vaststaat, de factuur zal nooit hoger uitvallen. Daardoor weet u zeker waar u aan toe bent. En dat is een goed gevoel.

Afspraak is afspraak, het kenmerk van een offerte van ons schildersbedrijf uit de buurt van Maassluis. 

Vraag gratis uw offerte aan

Schildersbedrijf Maassluis