Schildersbedrijf Spijkenisse

Schildersbedrijf Hoogvliet

Ik zoek een professioneel schildersbedrijf om mijn woning in Spijkenisse te laten schilderen

Uw woning moet voor het eerst of opnieuw geschilderd worden. Of het nu om de binnenkant of de buitenkant van uw woning gaat, in de zomer of de winter: wij zijn DM Schilders, de juiste schilder voor uw woning in Spijkenisse.

Voor ons is geen schilderklus te groot of te klein. Heeft u het onderhoud van uw woning laten lopen en bent u het schilderwerk aan uw woning vergeten? Is de verf van uw kozijnen of deuren aan het bladderen of begint het hout minder te worden of zelfs te rotten? Of vindt u het de hoogste tijd voor een nieuw kleur voor uw woning?

 

Ontdek dan hoe onze schilders uw nieuwe woning perfect maken of het schilderwerk van uw bestaande woning er weer als nieuw uit laten zien.

Bekijk een aantal projecten

De beste prijs voor het beste schilderwerk

Wat zijn de kosten van jullie schilderwerk? Misschien twijfelt u nog of u de woning zelf gaat schilderen of dat u dit schilderwerk laat doen door een professionele schilder. Het lijkt misschien goedkoper om uw woning in Spijkenisse zelf te schilderen, maar de kosten om uw woning te laten schilderen door onze ervaren schilders zijn waarschijnlijk lager dan u nu denkt. Helemaal op lange termijn, want vaak kunnen we houtrot oplossen en is een nieuwe deur of een nieuw kozijn niet nodig.

Door onze werkwijze bespaart u op lange termijn op het onderhoud van uw woning. Dan is een uurtarief vanaf € 43,50 een kleine investering (het aantal vierkante meters, lagen en behandelingen bepaalt uw exacte prijs).

Twee jaar garantie

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op werk. Gebeurt er binnen die twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

Uw woning laten schilderen door ons schildersbedrijf is waarschijnlijk goedkoper dan u denkt. Helemaal als u ons vraagt om in de winter te schilderen. En is uw woning in Spijkenisse ouder dan twee jaar? Dan rekenen wij geen 21%, maar 9% btw voor binnenschilderwerk én buitenschilderwerk. Makkelijker kunnen we het als schilderbedrijf niet maken, voordeliger wel. Wilt u kennismaken met onze schilders?

Lees meer over ons

Waarmee kunnen onze typische Rotterdamse schilders u van dienst zijn?

Wij zijn een klein, maar ervaren schildersbedrijf uit Spijkenisse, 0 minuten rijden vanaf Spijkenisse. Nuchter en eerlijk, met Rotterdamse bravoure. Wat kunnen de nuchtere schilders van DM Schilders voor u betekenen? Een heleboel. Van buiten naar binnen en andersom. We zijn klein, maar ondanks dat gespecialiseerd en ervaren in de volgende schilderwerkzaamheden:

  1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
  2. Losse verflagen en kit verwijderen
  3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
  4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
  5. Kale delen bij gronden
  6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
  7. Bijschuren en stofvrij maken
  8. Alles opnieuw gronden
  9. Licht opschuren
  10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Schilder Hoogvliet

Binnenschilderwerk

Binnen schilderen kan altijd. Of het nu warm of koud is, of het nu buiten stormt of droog is, ’s morgens vroeg of zelfs midden in de nacht. Zolang u zo weinig mogelijk last van ons ervaart, dat is onze uitdaging. Elke ruimte in uw woning kan een lik verf nodig hebben. Niet alleen uw plafond, muren of kozijnen, maar ook uw trap, keuken, badkamer of toilet schilderen wij op de juiste manier. Scheuren, verkleuring of loslatende verf is het teken dat het tijd is om binnen te schilderen.

Goed om te weten: binnenschilderwerk is goedkoper dan buitenschilderwerk, want we hebben minder kosten voor bijvoorbeeld steigers. Zeker als het winter is, schilderen wij voordelig de binnenkant van uw woning. Wij zorgen voor een mooie beschermlaag van het hout en kunststof in uw woning in Spijkenisse.

Sauswerk

Leuke kleur op de muur, nietwaar buurman? Sauzen is niet even een blik verf en een roller pakken en schilderen maar, want een muur kan oneffen zijn. En vegen wilt u absoluut niet zien. Als u dan eindelijk met onze hulp besloten hebt welke kleur uw muur of plafond gesausd moet worden, zorgen wij letterlijk en figuurlijk voor een gave muur of plafond.

Behangen met vliesbehang, Renovlies behang of glasweefsel

Een goede behanger gezocht in Spijkenisse? Dat zijn onze schilder-behangers zeker, die kunnen goed en goedkoop behangen. Dat klinkt aantrekkelijk. Sowieso is vliesbehang of Renovlies behang in verhouding goedkoop. Het is goedkoper dan stucen en net zo mooi, want het behang van uw woonkamer of keuken moet er picobello uitzien.

Spackspuitwerk

Wat als het ene schildersbedrijf strakker, egaler en sneller spuit dan het andere bedrijf? Kan dat, vraagt u zich misschien af? Ja, wij kunnen dat. Hebt u weleens gehoord van airless spuiten: spuiten onder hoge druk in plaats van lucht? Dat is onze spuittechniek. Omdat daardoor uw kozijn, muur of plafond volledig gedekt is, kunnen wij slimmer en efficiënter spuiten. En dat scheelt tijd. En u weet het: tijd is geld. Snellere spuiters, voor minder geld: wie wil dat nu niet?

Buitenschilderwerk in Spijkenisse

De buitenkant van uw woning in Spijkenisse moet er wel mooi uitzien. Laat u ons schildersbedrijf de buitenkant van uw huis schilderen, dan heeft u onze schilder volgend jaar niet graag weer op de stoep om het opnieuw te doen. Afhankelijk van het weer, is het goed om de buitenkant van uw woning elke vijf á zes jaar te laten schilderen.

Maar u hoeft niet in een keer de hele buitenkant van uw woning te laten schilderen. U kunt ook dit jaar een aantal raamkozijnen of buitendeuren laten schilderen en volgend jaar de gevel en de dakkapel.

Bekijk onze diensten

Schildersbedrijf Schiedam

Ontvang een gratis offerte van ons schildersbedrijf

Als schilderbedrijf houden we niet van clichés. We maken geen standaardoffertes, in de hoop dat die aansluit bij uw verwachtingen. Bij ons weet u zeker dat onze offerte aansluit op uw persoonlijke situatie. Neem daarom contact met ons op en deel uw wensen en eisen, dan rekenen we de juiste investering graag voor u uit.

Dan weten we zeker dat we u een vaste en eerlijke offerte geven. Het bedrag op de offerte zal achteraf niet veranderen en zeker niet hoger zijn.

Wilt u zo’n offerte ontvangen? Neem dan vandaag contact op, zodat we snel uw huis in Spijkenisse kunnen schilderen.

Vraag gratis uw offerte aan