Schildersbedrijf Hoogvliet

Schildersbedrijf Hoogvliet

Een goed schildersbedrijf uit de regio Hoogvliet

Woont u in Hoogvliet en bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf? Ontdek waarom wij u twee jaar garantie geven op ons schilderwerk en hoe u op lange termijn bespaart op de onderhoudskosten van uw woning in Hoogvliet. 

 

 

Schildersbedrijf Hoogvliet

Waarom zou u voor ons schildersbedrijf kiezen?

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op ons werk. Met ons uurtarief van €43,50 focussen we ons niet op prijs. Op korte termijn bespaart u met een goedkope schilder uit Hoogvliet of als u besluit uw woning zelf te schilderen. Maar op lange termijn bespaart u dankzij onze schilders op de onderhoudskosten van uw woning. Door een uitgebreidere en goede voorbereiding, weet u zeker dat al uw schilderwerk er goed uitziet.

Wij zijn een klein, maar ervaren schildersbedrijf uit Spijkenisse, een kleine tien minuten rijden vanaf ons naar u uit Hoogvliet, met de Rotterdamse mentaliteit. Hard werken, daar houden we van.

Schildersbedrijf Hoogvliet

Dit kunnen wij voor uw woning in Hoogvliet betekenen

Buitenschilderwerk 

Laat de buitenkant van uw woning in Hoogvliet ongeveer een keer in de vijf of zes jaar schilderen. Op die manier gaat uw raamkozijnen, gevel of dakkapel veel langer mee. Als u ons elk jaar een deel laat schilderen, kunt u de kosten verdelen. 

Binnenschilderwerk

Binnen is het minder vochtig en gaat schilderwerk langer mee. Na onze werkzaamheden zien uw muren en plafond er beter uit: scheuren, loslatende verf en verkleuringen zijn niet meer te zien. Daarnaast zijn uw houten kozijnen en deuren optimaal beschermt tegen rot. 

Sauswerk

Wilt u een strakke, glad geschilderde muur, eventueel in een kleur? Sauzen met een roller is niet eenvoudig. Helemaal als u schilderen niet gewend bent, is sauzen best zwaar en vraagt het veel van uw spieren. 

Behangen (met renovlies) 

Als een muur geplamuurd, eventueel gestuct en daarna goed behangen is, ziet een muur er weer als nieuw uit. Gaatjes, krasjes en bobbeltjes zijn niet meer te zien. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u voorkomen dat u binnen een aantal jaren scheuren in uw muur ziet? Dan ontkomt u niet aan sterk en dik renovlies behang. 

Spackspuitwerk

Dankzij airless spuiten (spuiten onder hoge druk in plaats van lucht), spuiten we niet alleen sneller, maar vooral strakker.

Schilder Hoogvliet

Afspraak is afspraak bij een offerte

Wordt u graag verrast door een factuur of order die veel hoger uitvalt dan een offerte? Bij ons is dat niet het geval. De prijs van onze factuur is hetzelfde als de prijs van de offerte.

Wilt u weten wat ons schilderwerk kost? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte aan bij het juiste offerte voor uw woning in Hoogvliet. 

Vraag een offerte aan