Strakke muren
zonder te stucen?
Jazeker!

Zoekt u strak afgewerkte muren maar vindt u een stukadoor net iets te duur? Wij hebben de oplossing voor u: glasvliesbehang en renovlies behang. Beiden geven hetzelfde resultaat van een gestucte muur. Glasvliesbehang is de zachtere variant, waar renovlies behang harder is en tevens een egaliserende werking heeft.

Beiden zijn sterker dan gewoon papierbehang en dus uitermate geschikt voor het creëren van strakke muren zonder te stucen. Wat is dan het verschil?

Glasvlies/renovlies

Renovlies behang

Sterk en stootvast, renovlies bestaat uit papier met vezels en overbrugt scheurvorming en andere oneffenheden. Bovendien heeft deze behangsoort een egaliserende werking. Verdere scheuren in de muren voorkomt u met renovliesbehang. Uw muur ziet er uit alsof deze gestuct is.

Glasvliesbehang

Gemaakt van glasvezels zorgt deze behangsoort voor een egaliserende laag op de muur. Glasvliesbehang is bij uitstek geschikt voor het wegwerken van kleine scheuren en barsten. Kenmerkend is de gladde structuur, daarnaast wordt glasvliesbehang snel één met de buurt wanneer het in aanraking is gekomen met lijm.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we voorzien u ook hierin van uitgebreid advies.