Schildersbedrijf Vlaardingen

Schildersbedrijf Vlaardingen

Een goede schilder uit de regio Vlaardingen

Wilt u de buitenkant of de binnenkant van uw woning in Vlaardingen laten schilderen door een goede schilder?

Met de keuze voor ons schildersbedrijf uit Spijkenisse kiest u voor kwaliteit. Dat zorgt voor een strak en mooi resultaat, terwijl u op lange termijn bespaard op het onderhoud van uw woning. 

Wilt u dat zeker weten? We geven u standaard twee jaar garantie op ons schilderwerk. 

Wij laten uw woning in Vlaardingen er als nieuw uitzien. Ontdek hoe we dat doen. 

Schilder Vlaardingen

De kwaliteit van ons schildersbedrijf 

We vinden kwaliteit van ons werk belangrijk. Dat is de reden dat we twee jaar garantie geven. Ons resultaat is perfect. We gaan pas weg als u tevreden bent. We bereiden ons beter voor, we kiezen voor de beste verf en nemen de tijd voor een uitgebreide analyse van de situatie. 

We zijn geen prijsvechter met een uurtarief van €43,50, maar uiteindelijk zijn we goedkoper dan concurrenten. Het lijkt misschien goedkoper om uw woning in Vlaardingen zelf te schilderen of door een goedkope schilder te laten schilderen, maar de kosten om uw woning te laten schilderen door onze ervaren schilders zijn waarschijnlijk lager dan u nu denkt. Helemaal op lange termijn, want vaak kunnen we houtrot oplossen en is een nieuwe deur of een nieuw kozijn niet nodig.

Onze diensten voor uw woning in Vlaardingen

DM Schilders is een klein schildersbedrijf uit Spijkenisse, ongeveer een kwartier van Vlaardingen vandaan. Veel van onze projecten voeren we uit in de regio Spijkenisse, Vlaardingen, Maassluis en Hoogvliet. Met onze Rotterdamse mentaliteit, weet u wat u in huis haalt: hard werkende schilders. 

Ons schildersbedrijf is ervaren, waarbij we ons focussen op de volgende schildersdiensten:

1. Binnenschilderwerk

Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw muren of plafonds? Wij zorgen dat uw muren en plafonds er weer als nieuw uitzien. Of wilt u uw houten of deuren beschermen tegen houtrot én mooier 

2. Buitenschilderwerk

Wilt u dat het lijkt alsof u uw woning in Hoogvliet niet onderhoud, omdat de gevel, dakkapel of uw voordeur bladderen of rotten? Als u dat wilt voorkomen, adviseren we u om buiten een keer per vijf of zes jaar te laten schilderen, Zo voorkomt u houtrot en blijft uw gevel er strak uitzien. U kunt de kosten verspreiden door elk jaar een gevel, kozijn, deur of dakkapel te laten schilderen. Wij zorgen dat uw woning de komende jaren beschermd is en er strak uitzien. 

3. Spackspuiten

Plafonds in nieuwbouw woningen worden standaard gespoten. En niet voor niets: het is de snelste manier om uw plafond of muren weer helemaal strak wit te krijgen, met of zonder (grove) korrel. Dankzij airless spuiten, spackspuiten met behulp van druk, spuiten we uw muren en plafonds nog strakker. 

4. Sauswerk

Sauzen is de meest bekende en eenvoudigste manier om uw muren op te knappen. Sauswerk is echter wel zwaar werk als u dit niet gewend bent. Daarnaast is het lastig om te voorkomen dat u strepen gaat zien, waardoor u toch niet tevreden bent over het resultaat. 

5. Behangen (met renovlies)

Behangen is goedkoper dan stucen, maar geeft hetzelfde resultaat: na het opvullen van gaatjes en het schuren van de muren ziet een behangen muur er weer helemaal strak uit. Bij nieuwbouw in Hoogvliet ontkomt u haast niet aan renovlies behang, aangezien de kans bijna 100% is dat uw muren gaan scheuren. Met renovlies voorkomt u dat u die scheuren ziet.

 

Een goede offerte voor uw woning in Vlaardingen

Afspraak is afspraak, dat is de basis van onze offerte. Krijgt u weleens een factuur die hoger uitvalt dan een offerte? Bij ons weet u zeker dat dat niet het geval is. We factureren altijd het bedrag op de offerte. Omdat we langskomen, een goede analyse maken en ons goed voorbereiden maken we onze prijs waar.  analyseren

Vraag vandaag uw offerte aan, gratis zonder dat u aan ons vast zit. We gaan graag snel bij u in Vlaardingen aan de slag.

Vraag gratis uw offerte aan

Schildersbedrijf Vlaardingen