Schildersbedrijf Schiedam

Schildersbedrijf Schiedam

Een goed en professioneel schildersbedrijf uit de regio Schiedam

Wilt u uw huis in Schiedam laten schilderen door een goede schilder? Of u nu aan vernieuwing toe bent en een nieuwe kleur op de muur wilt, of dat uw houten deuren of kozijnen toe zijn aan een goede onderhoudsbeurt: bij ons weet u zeker dat u blij wordt van het houtwerk van uw woning. We zijn een klein schildersbedrijf, gericht op kwaliteit. Daardoor bespaart u op onderhoudskosten aan het houtwerk van uw woning.  

Dat weet u bij ons zeker, want van ons ontvangt u twee jaar garantie op ons schilderwerk. 

Dat betekent concreet: wij lossen het op als er binnen twee jaar iets gebeurt met het schilderwerk buiten gewone gebruikssporen om. 

Wilt u weten waarom we die garantie geven en wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder. 

Schilder Spijkenisse

De kwaliteit van onze schilders

Wij zorgen dat u écht blij wordt van uw woning door de kwaliteit van ons schilderwerk. Of u nu wilt dat wij uw keuken, kamermuren, plafond, gevel of schuur schilderen of dat u ons ervoor laat zorgen dat uw deuren of kozijnen de komende jaren weer meegaan en beschermd zijn tegen houtrot.

Op lange termijn is het slim en kostenbesparend om het schilderwerk van uw woning in Schiedam goed uit te laten voeren. Houtwerk moet goed onderhouden worden om houtrot te voorkomen. We leggen de nadruk op een goede voorbereiding en gebruik van de beste verf. We schilderen daarom beter dan concurrenten. En dat voor een uurtarief vanaf € 43,50, afhankelijk van aantal vierkante meters, aantal lagen en soorten behandelingen.

Bent u huiseigenaar in Schiedam van een huis die meer dan twee jaar geleden gebouwd is?

Dan betaalt u geen 21%, maar slechts 9% btw.

 

Schilder Schiedam

Wat doet ons schildersbedrijf voor uw woning in Schiedam?

DM Schilders is een klein schildersbedrijf uit Spijkenisse, een kwartiertje bij Schiedam vandaan. Onze klanten wonen vooral in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet en Spijkenisse. 

Buitenschilderwerk

Door het wisselvallige Nederlandse weer, moet de buitenkant van uw woning in Schiedam eens in de zes jaar geschilderd worden. Dat hoeft niet per se in een keer: misschien is dit jaar alleen de gevel nodig en volgend jaar de deuren en kozijnen. Dankzij onze werkwijze gaat uw gevel of dakkapel veel langer mee. Daarnaast verbeteren we de uitstraling van uw huis enorm, waardoor u en voorbijgangers met trots naar uw woning kijken.

Binnenschilderwerk

Zijn de muren en plafonds van uw woonkamer, slaapkamer of keuken toe aan vernieuwing of bent u uitgekeken op de kleur? Of zijn uw kozijnen en deuren toe aan onderhoud? 

Spackspuiten

Airless spackspuiten is de nieuwste ontwikkeling, waardoor de kwaliteit van ons spuitwerk nog hoger is. Wilt u snel en relatief goedkoop uw muren of plafonds een nieuwe kleur geven of weer strak witten? Dan is spackspuiten de juiste keuze. 

Behangen (met renovlies)

Behang moet er goed uitzien en moet dus goed gebeuren. Dankzij ons werk zijn uw muren weer helemaal glad, klaar om gesausd te worden. Gaten en scheuren in uw muur zijn niet meer zichtbaar, waardoor uw muren weer nieuw lijken, zowel uw nieuwbouw woning als uw bestaande woning in Schiedam. Goedkoper dan stucen, maar wel hetzelfde zichtbare resultaat: een strakke muur. 

Sauzen

Na het behangen, maakt sauzen uw muren af. Strak, glad en effen, zonder kleurverschil, lijnen, blaasjes of strepen te zien. Dat is het resultaat als u ons laat sauzen.

 

Schildersbedrijf Schiedam

Ontvang een scherpe offerte voor het schilderwerk van uw woning in Schiedam

Wilt u graag weten waar u aan toe bent en geen order ontvangen die duurder is dan een offerte? Bij ons is afspraak een afspraak: de prijs op de offerte is de maximale prijs van uw factuur. U weet van tevoren duidelijk wat we gaan doen voor welke prijs.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek wat de investering in uw nieuw geschilderde woning in Schiedam. 

Vraag een offerte aan

Schildersbedrijf Schiedam