Al ruim 28 jaar
dé professionele schilder
in Spijkenisse en omgeving

DM Schilders is een klein en professioneel schildersbedrijf uit de regio Spijkenisse. Of het nu gaat om het sausen van muren en plafonds, of het betere binnen- en buitenschilderwerk, DM Schilders is overal in thuis. Wij zijn groot genoeg om alle diensten aan te kunnen bieden en klein genoeg om tot in detail met u mee te denken. Wij nemen onze tijd voor u om alles te inventariseren en brengen de kosten overzichtelijk in beeld.

We voeren vooral projecten uit in Spijkenisse, Hoogvliet, Vlaardingen, Maassluis en Schiedam.

Over ons

Een schildersbedrijf met oog voor kwaliteit

Een professionele schilder werkt met kwaliteitsproducten. Dit is bij ons niet anders. Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen hanteren wij uitsluitend de beste producten en nieuwste technieken. Het gaat natuurlijk niet alleen om de producten en technieken. Vanwege de kleinschaligheid van ons bedrijf leunen wij sterk op een goede relatie met onze klanten, dat merkt u vanaf het eerste moment dat u contact met ons opneemt.

Afspraak is afspraak, ons kenmerk als professionele schilder

Kent u dat? Een vakman heeft u een aanbieding gedaan maar die blijkt achteraf duurder uit te vallen omdat er meer tijd en/of materiaal nodig was. Daar doen wij dus niet aan. Wij nemen uitgebreid de tijd om te inventariseren wat uw wensen zijn en wat nodig is om hieraan te voldoen. De offerte die u van ons ontvangt is duidelijk; alles wordt toegelicht en de prijs die u onder de dikke streep ziet staan is ook wat u uiteindelijk betaalt. Wij doen wat we zeggen, het nakomen van de afspraken die we met u maken heeft bij ons altijd prioriteit.