Schildersbedrijf Maasland

Schildersbedrijf Hoogvliet

Professioneel schildersbedrijf voor mijn huis in Maasland gezocht

DM Schilders is de schilder van Maasland, de schilder van Spijkenisse, de schilder van Hoogvliet, de schilder van Vlaardingen, de schilder van Maassluis en de schilder van Schiedam.

U zoekt naar een schildersbedrijf dat uw huis in Maasland schildert. U wilt weten hoeveel een schilder u gaat kosten of hoe snel uw huis geschilderd is. En misschien twijfelt u of u niet beter zelf uw huis kunt schilderen. Maar schilderen kost veel tijd, tijd die u kunt gebruiken om te werken, met uw gezin wat leuks te doen of om lekker te sporten.

Schilderen belast uw spieren, omdat u uw spieren normaal op die manier niet gebruikt. Want schilderen vraagt om een creatieve houding om bij lastige hoeken en gaten van het plafond of de trap te kunnen. Als u dat niet gewend bent, is dat niet altijd even plezierig. Laat ons dat uit handen nemen!

Wij zorgen dat u écht blij wordt van uw woning door de kwaliteit van ons schilderwerk. Of u nu wilt dat wij uw keuken, kamermuren, plafond, gevel of schuur schilderen of dat u ons ervoor laat zorgen dat uw deuren of kozijnen de komende jaren weer meegaan en beschermd zijn tegen houtrot.

Bij ons weet u zeker dat uw geschilderde huis er weer helemaal tegenaan kan. Mooi geschilderd is bij ons echt niet meer lelijk. Uw huis wordt door onze schilders veilig en vooral goed geschilderd.

Bespaar op onderhoud en laat uw huis in Maasland door ons schilderen

Op korte termijn is het kostenbesparend om zelf uw woning van buiten of van binnen te schilderen, maar door ons schildersbedrijf bespaart u op lange termijn op onderhoudskosten en op de tijd van de uitgebreide en goede voorbereiding. Daardoor schilderen we sneller en beter dan andere schilderbedrijven. En dat vanaf een uurtarief vanaf € 43,50, afhankelijk van aantal vierkante meters, aantal lagen en soorten behandelingen.

 

Wij gaan voor kwaliteit en geven u daarom twee jaar garantie

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op ons werk. Gebeurt er binnen twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

 

 

 

In de winter is schilderen goedkoper dan in de zomer. En huiseigenaren met een huis die meer dan twee jaar geleden gebouwd is, hebben geluk, want zij betalen geen 21%, maar slechts 9% btw voor binnenschilderwerk én buitenschilderwerk. Dat is makkelijker scoren bij een schildersbedrijf. Wilt u kennismaken met onze schilders?

Lees meer over ons

Schilder Hoogvliet

Waarmee kunnen onze schilders u van dienst zijn?

Wij zijn een klein, maar ervaren schildersbedrijf uit Spijkenisse, een kleine twintig minuten rijden vanaf ons naar u uit Maasland. Nuchter en eerlijk, met Rotterdamse bravoure. Wat kunnen de nuchtere schilders van DM Schilders voor u betekenen? Een heleboel. Van buiten naar binnen en andersom. We zijn klein, maar ondanks dat gespecialiseerd en ervaren in de volgende schilderwerkzaamheden:

  1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
  2. Losse verflagen en kit verwijderen
  3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
  4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
  5. Kale delen bij gronden
  6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
  7. Bijschuren en stofvrij maken
  8. Alles opnieuw gronden
  9. Licht opschuren
  10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Binnenschilderwerk in Maasland

Binnen schilderen kan altijd. Of het nu warm of koud is, of het nu buiten stormt of droog is, ’s morgens vroeg of zelfs midden in de nacht. Zolang u zo weinig mogelijk last van ons ervaart, dat is onze uitdaging. Niet alleen uw plafond, muren of kozijnen, maar ook uw trap, keuken, badkamer of toilet schilderen wij op de juiste manier. Scheuren, verkleuring of loslatende verf is het teken dat het tijd is om binnen te schilderen.

Goed om te weten: binnenschilderwerk is goedkoper dan buitenschilderwerk. Zeker als het winter is, schilderen wij voordelig de binnenkant van uw woning.

Buitenschilderwerk

De buitenkant van uw woning in Maasland moet er wel mooi uitzien. Laat u ons schildersbedrijf de buitenkant van uw huis schilderen, dan heeft u onze schilder volgend jaar niet graag weer op de stoep om het opnieuw te doen. Het is goed om de buitenkant van uw woning elke vijf á zes jaar te laten schilderen.

Maar u hoeft niet in een keer de hele buitenkant van uw woning te laten schilderen. U kunt ook dit jaar een aantal raamkozijnen of buitendeuren laten schilderen en volgend jaar de gevel en de dakkapel.

Sauswerk

Leuke kleur op de muur, nietwaar buurman? Sauzen is niet even een blik verf en een roller pakken en schilderen maar, want een muur kan oneffen zijn. En vegen wilt u absoluut niet zien. Als u dan eindelijk met onze hulp besloten hebt welke kleur uw muur of plafond gesausd moet worden, zorgen wij letterlijk en figuurlijk voor een gave muur of plafond.

Behangen met vliesbehang, Renovlies behang of glasweefsel

Een goede behanger gezocht in Maasland? Dat zijn onze schilder-behangers zeker, die kunnen goed en goedkoop behangen. Dat klinkt aantrekkelijk. Sowieso is vliesbehang of Renovlies behang in verhouding goedkoop. Het is goedkoper dan stucen en net zo mooi, want het behang van uw woonkamer of keuken moet er picobello uitzien.

Spackspuitwerk

Wat als het ene schildersbedrijf strakker, egaler en sneller spuit dan het andere bedrijf? Kan dat, vraagt u zich misschien af? Ja, wij kunnen dat. Hebt u weleens gehoord van airless spuiten: spuiten onder hoge druk in plaats van lucht? Dat is onze spuittechniek. Omdat daardoor uw kozijn, muur of plafond volledig gedekt is, kunnen wij slimmer en efficiënter spuiten. En dat scheelt tijd. En u weet het: tijd is geld. Snellere spuiters, voor minder geld: wie wil dat nu niet?

Bekijk onze diensten

Schildersbedrijf Spijkenisse

Ontvang een gratis offerte van ons schildersbedrijf voor uw woning in Maasland

Als schilderbedrijf houden we niet van clichés. We maken geen standaardoffertes, in de hoop dat die aansluit bij uw verwachtingen. Bij ons weet u zeker dat onze offerte aansluit op uw persoonlijke situatie. Neem daarom contact met ons op en deel uw wensen en eisen, dan rekenen we de juiste investering graag voor u uit.

Dan weten we zeker dat we u een vaste en eerlijke offerte geven. Het bedrag op de offerte zal achteraf niet veranderen en zeker niet hoger zijn.

Wilt u zo’n offerte ontvangen? Neem dan vandaag contact op, zodat we snel uw huis in Maasland kunnen schilderen.

Vraag gratis uw offerte aan