Schildersbedrijf Hekelingen

Professioneel schildersbedrijf voor mijn huis in Hekelingen gezocht

DM Schilders is de schilder van Hekelingen, de schilder van Spijkenisse, de schilder van Hoogvliet, de schilder van Vlaardingen, de schilder van Maassluis en de schilder van Schiedam.

U zoekt naar een schildersbedrijf dat uw huis in Hekelingen schildert. U wilt weten hoeveel een schilder u gaat kosten of hoe snel uw huis geschilderd is. En misschien twijfelt u of u niet beter zelf uw huis kunt schilderen. Maar schilderen kost veel tijd, tijd die u kunt gebruiken om te werken, met uw gezin wat leuks te doen of om lekker te sporten.

Schilderen belast uw spieren, omdat u uw spieren normaal op die manier niet gebruikt. Want schilderen vraagt om een creatieve houding om bij lastige hoeken en gaten van het plafond of de trap te kunnen. Als u dat niet gewend bent, is dat niet altijd even plezierig. Laat ons dat uit handen nemen!

Wij zorgen dat u écht blij wordt van uw woning door de kwaliteit van ons schilderwerk. Of u nu wilt dat wij uw keuken, kamermuren, plafond, gevel of schuur schilderen of dat u ons ervoor laat zorgen dat uw deuren of kozijnen de komende jaren weer meegaan en beschermd zijn tegen houtrot.

Bij ons weet u zeker dat uw geschilderde huis er weer helemaal tegenaan kan. Mooi geschilderd is bij ons echt niet meer lelijk. Uw huis wordt door onze schilders veilig en vooral goed geschilderd.

Daarom zijn wij uw schildersbedrijf dichtbij. Kan uw woning wel een kwast van onze schilders gebruiken?

Bekijk een aantal projecten

Schildersbedrijf buiten

Bespaar op onderhoud en laat uw huis in Hekelingen door ons schilderen

Op korte termijn is het kostenbesparend om zelf uw woning van buiten of van binnen te schilderen, maar door ons schildersbedrijf bespaart u op lange termijn op onderhoudskosten en op de tijd van de uitgebreide en goede voorbereiding. Daardoor schilderen we sneller en beter dan andere schilderbedrijven. En dat vanaf een uurtarief vanaf € 43,50, afhankelijk van aantal vierkante meters, aantal lagen en soorten behandelingen.

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op ons werk. Gebeurt er binnen twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

In de winter is schilderen goedkoper dan in de zomer. En huiseigenaren met een huis die meer dan twee jaar geleden gebouwd is, hebben geluk, want zij betalen geen 21%, maar slechts 9% btw voor binnenschilderwerk én buitenschilderwerk. Dat is makkelijker scoren bij een schildersbedrijf. Wilt u kennismaken met onze schilders?

Lees meer over ons

Schilder Hoogvliet

Waarmee kunnen onze schilders met hun Rotterdamse mentaliteit u helpen?

Onze schilders zijn zowel binnen- als buitenschilders. Vanuit Spijkenisse zijn we als schildersbedrijf binnen tien minuten bij uw woning in Hekelingen. Wilt u weten hoe onze karakters zijn? Droog met een vleugje humor, typisch Rotterdams. Niet poetsen, niet lullen, maar schilderen. We zetten graag onze schouders onder uw schilderklus. Onze schilders staan voor u klaar als u hulp zoekt bij:

  1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
  2. Losse verflagen en kit verwijderen
  3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
  4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
  5. Kale delen bij gronden
  6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
  7. Bijschuren en stofvrij maken
  8. Alles opnieuw gronden
  9. Licht opschuren
  10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Schildersbedrijf Spijkenisse

Binnenschilderwerk

Alles van kunststof of hout kan binnen geschilderd worden, niet alleen de muren en het plafond van uw woonkamer of keuken. Ook uw kunststof kozijnen, uw houten trap, keukenkasten of uw toilet of badkamer komen in aanmerking. En dat kan altijd. Of het nu vriest of dat er sprake van een hittegolf is, of het nu buiten regent of dat het al weken kurkdroog is.

Verf is relatief goedkoper en we hebben vermoedelijk geen steigers nodig. Daardoor is ons binnenschilderwerk goedkoper dan buitenschilderwerk. In de wintermaanden krijgt u bovenop ons lage uurtarief een extra korting: vraag hiernaar! Zodat uw woning de komende jaren beschermd is en er tegenaan kan.

Sauswerk in Hekelingen

Soms heeft een muur een nieuwe kleur nodig. Dan is het tijd om ouderwets te sauzen. Maar die gesausde muur of plafond moet er dan wel mooi uitzien, nu en over een paar jaar. Daarom helpen we u eerst met het kiezen van de juiste kleur. Na het sauzen laten we uw muur goed drogen en werken we uw muur of plafond netjes af, want strepen en blaasjes kennen we niet.

Behangen met vliesbehang, Renovlies behang of glasweefsel

Uw muren moeten goed en mooi behangen worden. Een goede schilder-behanger voor u in Hekelingen is een goede keuze. Goedkoper dan opnieuw stucen, met hetzelfde resultaat. Uw woonkamer of keuken moet er elke dag uitzien alsof de muur gisteren behangen is. Dat is waar ons schildersbedrijf voor staat en gaat.

Spackspuitwerk

Heeft u al weleens gehoord van airless spuiten? De nieuwste spuittechniek zonder lucht, maar onder hoge druk om muren en plafonds te spuiten. Alleen wordt uw spuitwerk een stuk strakker, egaler en netter, want er zijn geen strepen meer zichtbaar. Terwijl de verf uw kozijn, muur of plafond in één keer dekt. Dat is spackspuiten op hoog niveau. Onze spackspuiters spuiten daardoor sneller. En dat scheelt in de kosten. Is dat geen reden om het spuitwerk van uw muren of het spuitwerk van uw plafonds door ons te laten doen?

Buitenschilderwerk

Het kan vriezen en het kan dooien, maar de zon kan ook schijnen. Welk weer het ook is, ongeveer na vijf á zes jaar is de buitenkant van uw huis weer toe aan een nieuwe en goede schilderbeurt.

Maar het kan zijn dat niet de hele buitenkant van uw huis in Hekelingen ineens geschilderd moet worden. Misschien hoeven slechts een aantal raamkozijnen of alleen maar de achterdeur, de gevel of de dakkapel geschilderd hoeft te worden. Maar ook dat vinden onze buitenschilders een leuke klus. Hoe groot of klein uw buitenklus ook is, wij hebben er het juiste materiaal voor.

Schildersbedrijf Schiedam

Vraag ons schilderbedrijf om een gratis offerte om uw woning in Hekelingen te schilderen

Door uw partner of uw kinderen wordt u graag verrast, maar u wordt niet graag verrast door een dure offerte van een schildersbedrijf. Al helemaal niet door een hoge rekening. Daarom leveren wij alleen maar schilderoffertes waarover u nooit frustratie en zorgen heeft.

Wilt u een offerte zonder zorgen? Vraag vandaag uw offerte aan. We gaan graag snel bij u in Hekelingen aan het schilderen.

Vraag gratis uw offerte aan