Schildersbedrijf Geervliet

Ik wil een goed schildersbedrijf inhuren voor het schilderen van mijn huis in Geervliet

DM Schilders is de schilder van Geervliet, de schilder van Spijkenisse, de schilder van Hoogvliet, de schilder van Vlaardingen, de schilder van Maassluis en de schilder van Schiedam.

Het juiste schildersbedrijf voor uw woning in Geervliet vinden is lastig. Er zijn zoveel schilders en welke is de beste? Gelukkig maken wij het voor iedereen makkelijk, want bij ons weet u zeker dat u nooit te veel betaald. We inventariseren uw schildersopdracht uitgebreid en bereiden de klus zorgvuldig voor. Daardoor kunnen we u garanderen dat u nooit meer betaalt dan we beloven in onze offerte.

Voor wie we schilderen? Eigenlijk voor iedereen:

 • Of u nu als starter een nieuwe woning (nieuwbouw of bestaand) gekocht hebt en weinig ervaring met schilderen hebt.
 • Wanneer de muren en plafonds van uw bestaande woning er niet meer goed uitzien.
 • Of als het houtwerk van uw deuren en kozijnen langzaam minder wordt of zelfs begint te rotten.
 • Wanneer u het hoog tijd vindt voor een nieuwe kleur op de muur, omdat u op de huidige kleur uitgekeken bent en van verandering houdt.
 • Als uw schuur of gevel zover afgebladderd is, dat het er niet meer netjes uitziet.

DM Schilders doet het, wat uw reden ook is. Met ons schildersbedrijf komt uw woning helemaal als nieuw uit de verf!

Bekijk een aantal projecten

Schildersbedrijf buiten

Ervaar dat u minder kwijt bent als u uw woning in Geervliet door ons laat schilderen

Uw nieuwe woning is nog niet geschilderd of uw bestaande woning moet nodig opnieuw geschilderd worden. Maar doet u dat zelf of besteedt u dit werk vol vertrouwen uit aan iemand die deze klus met zekerheid goed uitvoert voor een nette prijs?

Onze schilders zijn niet duur. Zeker als u beseft wat wij u besparen op de onderhoudskosten van uw huis. En dat al voor een uurtarief vanaf € 43,50, afhankelijk van aantal vierkante meters, aantal lagen en soorten behandelingen.

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op ons werk. Gebeurt er binnen twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

Kiest u ervoor om ons als winterschilder in te huren in plaats van als zomerschilder? Dan kosten onze schilders minder. Daarnaast betaalt u geen 21% btw, maar 9% als uw woning twee jaar en een dag of ouder is. Dat geldt voor zowel binnenschilderwerk als voor buitenschilderwerk. Is dat geen reden om kennis te maken met onze schilders?

Lees meer over ons

Schilder Hoogvliet

Waarmee kunnen onze typische Rotterdamse schilders u van dienst zijn?

Wij zijn een klein, maar ervaren schildersbedrijf uit Spijkenisse, nog geen acht minuten rijden vanaf Geervliet. Nuchter en eerlijk, met Rotterdamse bravoure. Wat kunnen de nuchtere schilders van DM Schilders voor u betekenen? Een heleboel. Van buiten naar binnen en andersom. We zijn klein, maar ondanks dat gespecialiseerd en ervaren in de volgende schilderwerkzaamheden:

 1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
 2. Losse verflagen en kit verwijderen
 3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
 4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
 5. Kale delen bij gronden
 6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
 7. Bijschuren en stofvrij maken
 8. Alles opnieuw gronden
 9. Licht opschuren
 10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Schildersbedrijf Spijkenisse

Binnenschilderwerk

Binnen schilderen kan altijd. Of het nu warm of koud is, of het nu buiten stormt of droog is, ’s morgens vroeg of zelfs midden in de nacht. Zolang u zo weinig mogelijk last van ons ervaart, dat is onze uitdaging. Elke ruimte in uw woning kan een lik verf nodig hebben. Niet alleen uw plafond, muren of kozijnen, maar ook uw trap, keuken, badkamer of toilet schilderen wij op de juiste manier. Scheuren, verkleuring of loslatende verf is het teken dat het tijd is om binnen te schilderen.

Goed om te weten: binnenschilderwerk is goedkoper dan buitenschilderwerk, want we hebben minder kosten voor bijvoorbeeld steigers. Zeker als het winter is, schilderen wij voordelig de binnenkant van uw woning. Wij zorgen voor een mooie beschermlaag van het hout en kunststof in uw woning in Geervliet.

Sauswerk

Leuke kleur op de muur, nietwaar buurman? Sauzen is niet even een blik verf en een roller pakken en schilderen maar, want een muur kan oneffen zijn. En vegen wilt u absoluut niet zien. Als u dan eindelijk met onze hulp besloten hebt welke kleur uw muur of plafond gesausd moet worden, zorgen wij letterlijk en figuurlijk voor een gave muur of plafond.

Behangen met vliesbehang, Renovlies behang of glasweefsel

Een goede behanger gezocht in Geervliet? Dat zijn onze schilder-behangers zeker, die kunnen goed en goedkoop behangen. Dat klinkt aantrekkelijk. Sowieso is vliesbehang of Renovlies behang in verhouding goedkoop. Het is goedkoper dan stucen en net zo mooi, want het behang van uw woonkamer of keuken moet er picobello uitzien.

Spackspuitwerk

Wat als het ene schildersbedrijf strakker, egaler en sneller spuit dan het andere bedrijf? Kan dat, vraagt u zich misschien af? Ja, wij kunnen dat. Hebt u weleens gehoord van airless spuiten: spuiten onder hoge druk in plaats van lucht? Dat is onze spuittechniek. Omdat daardoor uw kozijn, muur of plafond volledig gedekt is, kunnen wij slimmer en efficiënter spuiten. En dat scheelt tijd. En u weet het: tijd is geld. Snellere spuiters, voor minder geld: wie wil dat nu niet?

Buitenschilderwerk in Geervliet

De buitenkant van uw woning in Geervliet moet er wel mooi uitzien. Laat u ons schildersbedrijf de buitenkant van uw huis schilderen, dan heeft u onze schilder volgend jaar niet graag weer op de stoep om het opnieuw te doen. Afhankelijk van het weer, is het goed om de buitenkant van uw woning elke vijf á zes jaar te laten schilderen.

Maar u hoeft niet in een keer de hele buitenkant van uw woning te laten schilderen. U kunt ook dit jaar een aantal raamkozijnen of buitendeuren laten schilderen en volgend jaar de gevel en de dakkapel.

Bekijk onze diensten

Schildersbedrijf Schiedam

Een gratis offerte van ons schilderbedrijf

Wilt u uw huis laten schilderen en bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van ons schilderwerk?

Als u ons om een offerte vraagt, weet u zeker waar u aan toe bent. Want u kunt er 100% op vertrouwen dat de prijs die onder de laatste de streep van onze offerte staat niet meer omhooggaat. Het is niet zo gek dat we ons bezighouden met geld. Daarom houden wij ons daar als schildersbedrijf ook voor u mee bezig.

Vraagt u een offerte aan? Dan ervaart u wat wij u opleveren en weet u precies wat u bettaalt en waarvoor u betaalt. U krijgt van ons namelijk een woning waarvan het schilderwerk er weer perfect uitziet. Een woning waar u weer trots op bent en waar u weer met plezier in woont.

Maar dat is niet het enige. We helpen u ook de komende jaren met besparen. Want door onze kwaliteit zorgen we dat u de komende jaren minder kwijt bent aan onderhoudskosten. Want uw woning hoeft minder vaak geschilderd te worden. Omdat de kwaliteit beter is en ons schilderwerk er langer echt mooi uit blijft zien. Dat weten we zeker. Daarom geven we u twee jaar garantie op al ons schilderwerk. Als dat geen goed bewijs is en de reden om vandaag nog een offerte aan te vragen.

Vraag vandaag een offerte aan en ontdek wat het schilderen van uw huis in Geervliet kost. Dan kunnen we snel bij u aan de slag. 

Vraag hier uw offerte aan