Schildersbedrijf Albrandswaard

Schildersbedrijf Albrandswaard

Zoekt u een professioneel schildersbedrijf in Albrandswaard?

Wilt u het schilderwerk van uw woning in Albrandswaard uitbesteden aan een goede schilder? Ontdek dan de kwaliteit van DM Schilders en de reden waarom wij u twee jaar garantie geven op het schilderwerk. 

Heeft u een nieuwbouwwoning die voor het eerst geschilderd moet worden of is uw bestaande woning aan de buitenkant of binnenkant toe aan onderhoud? Wij zorgen dat het houtwerk van uw woning er weer goed uitziet en beschermen uw woning tegen bladderen en houtrot. Wij verzorgen al het schilderwerk van uw woning in Albrandswaard: wandbewerking, plafond spuiten glaswerkzaamheden en houtrotreparatie. 

Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom geven we u standaard twee jaar garantie op ons schilderwerk. Gaat uw hout binnen die tijd rotten of bladdert de verf daarvoor al? Dan lossen we dat op. Zo besparen we u op lange termijn zo geld, omdat u bespaart op de onderhoudskosten van uw woning. 

Uw woning laten schilderen door ons schildersbedrijf is waarschijnlijk goedkoper dan u denkt. Helemaal als u ons vraagt om in de winter te schilderen. Is uw woning in Albrandswaard ouder dan twee jaar? Dan betaalt u geen 21% btw, maar 9% btw. 

Wilt u weten wat wij u kosten? Vraag dan een offerte aan en we nemen contact op voor een goede prijsopgave en tijdsplanning.

Vraag een offerte aan

Schildersbedrijf Albrandswaard

Ons schildersbedrijf staat voor u in Albrandswaard klaar als u hulp zoekt bij:

  1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
  2. Losse verflagen en kit verwijderen
  3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
  4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
  5. Kale delen bij gronden
  6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
  7. Bijschuren en stofvrij maken
  8. Alles opnieuw gronden
  9. Licht opschuren
  10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Binnenschilderwerk in Albrandswaard

Van muren en plafonds tot houten of kunststof kozijnen en deuren. Het is belangrijk dat u ongeveer eens per zeven jaar alles laat schilderen. En dat bij alle weersomstandigheden.

Behangen en sauzen

Wanneer u gaat verhuizen of meubels gaat verplaatsen, zien we vaak dat een muur niet meer zo mooi en egaal is als we denken. Met behulp van glasvezel, vliesbehang of renovlies zijn die oneffenheden niet meer zichtbaar.

Met de juiste kleur, die u natuurlijk zelf kiest, sauzen wij u muur helemaal af, zonder zichtbare strepen, vlekken of blaasjes.

Spackspuiten

Dankzij de nieuwste spuittechniek, airless spuiten, repareren wij uw muren en plafonds eenvoudig. Met deze techniek spuiten we snel, strak en egaal.

Buitenschilderwerk

Ongeveer een keer per vijf tot zeven jaar moet de buitenkant van uw woning geschilderd worden. Het kan zijn dat niet uw hele woning geschilderd hoeft te worden. U kunt de kosten verspreiden door elk jaar iets te laten schilderen. Bijvoorbeeld dit jaar uw deuren en volgend jaar de gevel en dakkapel. Met een onderhoudscontract bent u zo voordeliger uit.

Vraag een persoonlijke offerte aan voor uw woning in Albrandswaard

Een offerte is bij ons maatwerk: u ontvangt een offerte die aansluit bij uw woning, verwachtingen en budget. 

Wij schilderen precies zoals u wenst en eist. Bij ons weet u zeker dat u 100% tevreden bent over het schilderwerk. Geen clichés, maar heldere afspraken. Daarom is de prijs van onze offerte altijd de prijs die u betaalt voor ons schilderwerk. 

Vraag vandaag nog een offerte aan, zodat we snel uw huis in Albrandswaard kunnen schilderen.

Vraag uw offerte aan

Schildersbedrijf Albrandswaard