Schildersbedrijf Abbenbroek

Schildersbedrijf Hoogvliet

Ik wil een goed schildersbedrijf inhuren voor het schilderen van mijn huis in Abbenbroek

DM Schilders is de schilder van Abbenbroek, de schilder van Spijkenisse, de schilder van Hoogvliet, de schilder van Vlaardingen, de schilder van Maassluis en de schilder van Schiedam.

Het juiste schildersbedrijf voor uw woning in Abbenbroek vinden is lastig. Er zijn zoveel schilders en welke is de beste? Gelukkig maken wij het voor iedereen makkelijk, want bij ons weet u zeker dat u nooit te veel betaald. We inventariseren uw schildersopdracht uitgebreid en bereiden de klus zorgvuldig voor. Daardoor kunnen we u garanderen dat u nooit meer betaalt dan we beloven in onze offerte.

Voor wie we schilderen? Eigenlijk voor iedereen:

 • Of u nu als starter een nieuwe woning (nieuwbouw of bestaand) gekocht hebt en weinig ervaring met schilderen hebt.
 • Wanneer de muren en plafonds van uw bestaande woning er niet meer goed uitzien.
 • Of als het houtwerk van uw deuren en kozijnen langzaam minder wordt of zelfs begint te rotten.
 • Wanneer u het hoog tijd vindt voor een nieuwe kleur op de muur, omdat u op de huidige kleur uitgekeken bent en van verandering houdt.
 • Als uw schuur of gevel zover afgebladderd is, dat het er niet meer netjes uitziet.

DM Schilders doet het, wat uw reden ook is. Met ons schildersbedrijf komt uw woning helemaal als nieuw uit de verf!

Bekijk een aantal projecten

Ervaar dat u minder kwijt bent als u uw woning in Abbenbroek door ons laat schilderen

Uw nieuwe woning is nog niet geschilderd of uw bestaande woning moet nodig opnieuw geschilderd worden. Maar doet u dat zelf of besteedt u dit werk vol vertrouwen uit aan iemand die deze klus met zekerheid goed uitvoert voor een nette prijs?

Onze schilders zijn niet duur. Zeker als u beseft wat wij u besparen op de onderhoudskosten van uw huis. En dat al voor een uurtarief vanaf € 43,50, afhankelijk van aantal vierkante meters, aantal lagen en soorten behandelingen.

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op ons werk. Gebeurt er binnen twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

Kiest u ervoor om ons als winterschilder in te huren in plaats van als zomerschilder? Dan kosten onze schilders minder. Daarnaast betaalt u geen 21% btw, maar 9% als uw woning twee jaar en een dag of ouder is. Dat geldt voor zowel binnenschilderwerk als voor buitenschilderwerk. Is dat geen reden om kennis te maken met onze schilders?

Lees meer over ons

Waarmee kunnen onze schilders met hun Rotterdamse mentaliteit u helpen?

Onze schilders zijn zowel binnen- als buitenschilders. Vanuit Spijkenisse zijn we als schildersbedrijf binnen een kwartier  bij uw woning in Abbenbroek. Wilt u weten hoe onze karakters zijn? Droog met een vleugje humor, typisch Rotterdams. Niet poetsen, niet lullen, maar schilderen. We zetten graag onze schouders onder uw schilderklus. Onze schilders staan voor u klaar als u hulp zoekt bij:

 1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
 2. Losse verflagen en kit verwijderen
 3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
 4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
 5. Kale delen bij gronden
 6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
 7. Bijschuren en stofvrij maken
 8. Alles opnieuw gronden
 9. Licht opschuren
 10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Schilder Hoogvliet

Buitenschilderwerk in Abbenbroek

Het kan vriezen en het kan dooien, maar de zon kan ook schijnen. Welk weer het ook is, ongeveer na vijf á zes jaar is de buitenkant van uw huis weer toe aan een nieuwe en goede schilderbeurt.

Maar het kan zijn dat niet de hele buitenkant van uw huis in Abbenbroek ineens geschilderd moet worden. Misschien hoeven slechts een aantal raamkozijnen of alleen maar de achterdeur, de gevel of de dakkapel geschilderd hoeft te worden. Maar ook dat vinden onze buitenschilders een leuke klus. Hoe groot of klein uw buitenklus ook is, wij hebben er het juiste materiaal voor.

Schildersbedrijf Spijkenisse

Binnenschilderwerk

Alles van kunststof of hout kan binnen geschilderd worden, niet alleen de muren en het plafond van uw woonkamer of keuken. Ook uw kunststof kozijnen, uw houten trap, keukenkasten of uw toilet of badkamer komen in aanmerking. En dat kan altijd. Of het nu vriest of dat er sprake van een hittegolf is, of het nu buiten regent of dat het al weken kurkdroog is.

Verf is relatief goedkoper en we hebben vermoedelijk geen steigers nodig. Daardoor is ons binnenschilderwerk goedkoper dan buitenschilderwerk. In de wintermaanden krijgt uw woning in Abbenbroek bovenop ons lage uurtarief een extra korting: vraag hiernaar! Zodat uw woning de komende jaren beschermd is en er tegenaan kan.

Sauswerk

Soms heeft een muur een nieuwe kleur nodig. Dan is het tijd om ouderwets te sauzen. Maar die gesausde muur of plafond moet er dan wel mooi uitzien, nu en over een paar jaar. Daarom helpen we u eerst met het kiezen van de juiste kleur. Na het sauzen laten we uw muur goed drogen en werken we uw muur of plafond netjes af, want strepen en blaasjes kennen we niet.

Behangen met vliesbehang, Renovlies behang of glasweefsel

Uw muren moeten goed en mooi behangen worden. Een goede schilder-behanger voor u in Abbenbroek is een goede keuze. Goedkoper dan opnieuw stucen, met hetzelfde resultaat. Uw woonkamer of keuken moet er elke dag uitzien alsof de muur gisteren behangen is. Dat is waar ons schildersbedrijf voor staat en gaat.

Spackspuitwerk

Heeft u al weleens gehoord van airless spuiten? De nieuwste spuittechniek zonder lucht, maar onder hoge druk om muren en plafonds te spuiten. Alleen wordt uw spuitwerk een stuk strakker, egaler en netter, want er zijn geen strepen meer zichtbaar. Terwijl de verf uw kozijn, muur of plafond in één keer dekt. Dat is spackspuiten op hoog niveau. Onze spackspuiters spuiten daardoor sneller. En dat scheelt in de kosten. Is dat geen reden om het spuitwerk van uw muren of het spuitwerk van uw plafonds door ons te laten doen?

Bekijk onze diensten

Schildersbedrijf Schiedam

Een goede en persoonlijke offerte van ons schilderbedrijf voor uw woning in Abbenbroek

Wilt u uw huis laten schilderen en bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van ons schilderwerk?

Als u ons om een offerte vraagt, weet u zeker waar u aan toe bent. Want u kunt er 100% op vertrouwen dat de prijs die onder de laatste de streep van onze offerte staat niet meer omhooggaat. Het is niet zo gek dat we ons bezighouden met geld. Daarom houden wij ons daar als schildersbedrijf ook voor u mee bezig.

Vraagt u een offerte aan? Dan ervaart u wat wij u opleveren en weet u precies wat u betaalt en waarvoor u betaalt. U krijgt van ons namelijk een woning waarvan het schilderwerk er weer perfect uitziet. Een woning waar u weer trots op bent en waar u weer met plezier in woont.

Maar dat is niet het enige. We helpen u ook de komende jaren met besparen. Want door onze kwaliteit zorgen we dat u de komende jaren minder kwijt bent aan onderhoudskosten. Want uw woning hoeft minder vaak geschilderd te worden. Omdat de kwaliteit beter is en ons schilderwerk er langer echt mooi uit blijft zien. Dat weten we zeker. Daarom geven we u twee jaar garantie op al ons schilderwerk. Als dat geen goed bewijs is en de reden om vandaag nog een offerte aan te vragen.

Vraag vandaag een offerte aan en ontdek wat het schilderen van uw huis in Abbenbroek kost. Dan kunnen we snel bij u aan de slag. 

Vraag hier uw offerte aan

Schilder Maassluis