Schildersbedrijf Zuidland

Schildersbedrijf buiten

Ervaar dat u minder kwijt bent als u uw woning in Zuidland door ons laat schilderen

Uw nieuwe woning is nog niet geschilderd of uw bestaande woning moet nodig opnieuw geschilderd worden. Maar doet u dat zelf of besteedt u dit werk vol vertrouwen uit aan iemand die deze klus met zekerheid goed uitvoert voor een nette prijs?

Onze schilders zijn niet duur. Zeker als u beseft wat wij u besparen op de onderhoudskosten van uw huis. En dat al voor een uurtarief vanaf € 43,50, afhankelijk van aantal vierkante meters, aantal lagen en soorten behandelingen.

We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op ons werk. Gebeurt er binnen twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

Kiest u ervoor om ons als winterschilder in te huren in plaats van als zomerschilder? Dan kosten onze schilders minder. Daarnaast betaalt u geen 21% btw, maar 9% als uw woning twee jaar en een dag of ouder is. Dat geldt voor zowel binnenschilderwerk als voor buitenschilderwerk. Is dat geen reden om kennis te maken met onze schilders?

Lees meer over ons

Schilder Hoogvliet

Waarmee kunnen onze schilders met hun Rotterdamse mentaliteit u helpen?

Onze schilders zijn zowel binnen- als buitenschilders. Vanuit Spijkenisse zijn we als schildersbedrijf binnen vijftien minuten  bij uw woning in Zuidland. Wilt u weten hoe onze karakters zijn? Droog met een vleugje humor, typisch Rotterdams. Niet poetsen, niet lullen, maar schilderen. We zetten graag onze schouders onder uw schilderklus. Onze schilders staan voor u klaar als u hulp zoekt bij:

  1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
  2. Losse verflagen en kit verwijderen
  3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
  4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
  5. Kale delen bij gronden
  6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
  7. Bijschuren en stofvrij maken
  8. Alles opnieuw gronden
  9. Licht opschuren
  10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Schildersbedrijf Spijkenisse

Binnenschilderwerk

Alles van kunststof of hout kan binnen geschilderd worden, niet alleen de muren en het plafond van uw woonkamer of keuken. Ook uw kunststof kozijnen, uw houten trap, keukenkasten of uw toilet of badkamer komen in aanmerking. En dat kan altijd. Of het nu vriest of dat er sprake van een hittegolf is, of het nu buiten regent of dat het al weken kurkdroog is.

Verf is relatief goedkoper en we hebben vermoedelijk geen steigers nodig. Daardoor is ons binnenschilderwerk goedkoper dan buitenschilderwerk. In de wintermaanden krijgt uw woning in Zuidland bovenop ons lage uurtarief een extra korting: vraag hiernaar! Zodat uw woning de komende jaren beschermd is en er tegenaan kan.

Sauswerk

Soms heeft een muur een nieuwe kleur nodig. Dan is het tijd om ouderwets te sauzen. Maar die gesausde muur of plafond moet er dan wel mooi uitzien, nu en over een paar jaar. Daarom helpen we u eerst met het kiezen van de juiste kleur. Na het sauzen laten we uw muur goed drogen en werken we uw muur of plafond netjes af, want strepen en blaasjes kennen we niet.

Behangen met vliesbehang, Renovlies behang of glasweefsel

Uw muren moeten goed en mooi behangen worden. Een goede schilder-behanger voor u in Zuidland is een goede keuze. Goedkoper dan opnieuw stucen, met hetzelfde resultaat. Uw woonkamer of keuken moet er elke dag uitzien alsof de muur gisteren behangen is. Dat is waar ons schildersbedrijf voor staat en gaat.

Spackspuitwerk

Heeft u al weleens gehoord van airless spuiten? De nieuwste spuittechniek zonder lucht, maar onder hoge druk om muren en plafonds te spuiten. Alleen wordt uw spuitwerk een stuk strakker, egaler en netter, want er zijn geen strepen meer zichtbaar. Terwijl de verf uw kozijn, muur of plafond in één keer dekt. Dat is spackspuiten op hoog niveau. Onze spackspuiters spuiten daardoor sneller. En dat scheelt in de kosten. Is dat geen reden om het spuitwerk van uw muren of het spuitwerk van uw plafonds door ons te laten doen?

Buitenschilderwerk in Zuidland

Het kan vriezen en het kan dooien, maar de zon kan ook schijnen. Welk weer het ook is, ongeveer na vijf á zes jaar is de buitenkant van uw huis weer toe aan een nieuwe en goede schilderbeurt.

Maar het kan zijn dat niet de hele buitenkant van uw huis in Zuidland ineens geschilderd moet worden. Misschien hoeven slechts een aantal raamkozijnen of alleen maar de achterdeur, de gevel of de dakkapel geschilderd hoeft te worden. Maar ook dat vinden onze buitenschilders een leuke klus. Hoe groot of klein uw buitenklus ook is, wij hebben er het juiste materiaal voor.

Bekijk onze diensten

Schildersbedrijf Schiedam

Heeft uw woning in Zuidland een goed schildersbedrijf nodig?

Het is lastig een goede en erkende schilder te vinden die bij uw bedrijf past. Daarom vraagt u verschillende offertes aan bij verschillende schildersbedrijven of op Werkspot. Bij het aanvragen van onze offerte ontdekt u onze focus op kwaliteit. We leggen ons tarief u graag stap voor stap uit. Hierdoor krijgt u een goed beeld van ons onderscheidend vermogen en de reden waarom wij altijd twee jaar garantie durven te geven op al ons schilderswerk.

De investering in DM Schilders is op korte termijn misschien hoger dan gemiddeld. Maar op lange termijn verdient u de werkzaamheden van onze schilders terug. Want wij zorgen dat u bespaart op de onderhoudskosten van uw woning. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Want ons schilderwerk gaat gegarandeerd langer mee dan gemiddeld. Door ons schilderwerk krijgt u meer woonplezier.

Want nog belangrijker is het resultaat van ons werk: een geschilderde woning die er weer als nieuw uitziet.

De prijs in de offerte staat vast en zal nooit hoger zijn. We garanderen dat we uw woning voor dat bedrag schilderen. Iedereen kan schilderen, maar bij de uitvoering van goed schilderwerk is precisie vereist. Ontdek hoe wij dat doen voor uw woning in Zuidland.

DM Schilders maakt het verschil voor uw woning.

Vraag hier uw offerte aan