Schildersbedrijf Rotterdam

Ik zoek een professioneel schildersbedrijf om mijn woning in Rotterdam te laten schilderen

Uw woning moet voor het eerst of opnieuw geschilderd worden. Of het nu om de binnenkant of de buitenkant van uw woning gaat, in de zomer of de winter: wij zijn DM Schilders, de juiste schilder voor uw woning in Rotterdam.

Voor ons is geen schilderklus te groot of te klein. Heeft u het onderhoud van uw woning laten lopen en bent u het schilderwerk aan uw woning vergeten? Is de verf van uw kozijnen of deuren aan het bladderen of begint het hout minder te worden of zelfs te rotten? Of vindt u het de hoogste tijd voor een nieuw kleur voor uw woning?

Ontdek dan hoe onze schilders uw nieuwe woning perfect maken of het schilderwerk van uw bestaande woning er weer als nieuw uit laten zien.

Bekijk een aantal projecten

Schildersbedrijf buiten

De beste prijs voor het beste schilderwerk

Wat zijn de kosten van jullie schilderwerk? Misschien twijfelt u nog of u de woning zelf gaat schilderen of dat u dit schilderwerk laat doen door een professionele schilder. Het lijkt misschien goedkoper om uw woning in Rotterdam zelf te schilderen, maar de kosten om uw woning te laten schilderen door onze ervaren schilders zijn waarschijnlijk lager dan u nu denkt. Helemaal op lange termijn, want vaak kunnen we houtrot oplossen en is een nieuwe deur of een nieuw kozijn niet nodig.

Door onze werkwijze bespaart u op lange termijn op het onderhoud van uw woning. Dan is een uurtarief vanaf € 43,50 een kleine investering (het aantal vierkante meters, lagen en behandelingen bepaalt uw exacte prijs).

 We vinden de kwaliteit van ons schilderwerk belangrijk. Daarom garanderen wij u twee jaar garantie op werk. Gebeurt er binnen die twee jaar iets onverwacht met het schilderwerk, dan belt u ons meteen en lossen wij het zo snel mogelijk op.

Uw woning laten schilderen door ons schildersbedrijf is waarschijnlijk goedkoper dan u denkt. Helemaal als u ons vraagt om in de winter te schilderen. En is uw woning in Rotterdam ouder dan twee jaar? Dan rekenen wij geen 21%, maar 9% btw voor binnenschilderwerk én buitenschilderwerk. Makkelijker kunnen we het als schilderbedrijf niet maken, voordeliger wel. Wilt u kennismaken met onze schilders?

Lees meer over ons

Schilder Hoogvliet

Waarmee kunnen onze schilders met hun Rotterdamse mentaliteit u helpen?

Onze schilders zijn zowel binnen- als buitenschilders. Vanuit Spijkenisse zijn we als schildersbedrijf binnen ongeveer 20 minuten bij uw woning in Rotterdam. Wilt u weten hoe onze karakters zijn? Droog met een vleugje humor, typisch Rotterdams. Niet poetsen, niet lullen, maar schilderen. We zetten graag onze schouders onder uw schilderklus. Onze schilders staan voor u klaar als u hulp zoekt bij:

  1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
  2. Losse verflagen en kit verwijderen
  3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
  4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
  5. Kale delen bij gronden
  6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
  7. Bijschuren en stofvrij maken
  8. Alles opnieuw gronden
  9. Licht opschuren
  10. Alles aflakken

We kunnen de volgende schilderwerken voor u uitvoeren:

Schildersbedrijf Spijkenisse

Binnenschilderwerk in Rotterdam

Alles van kunststof of hout kan binnen geschilderd worden, niet alleen de muren en het plafond van uw woonkamer of keuken. Ook uw kunststof kozijnen, uw houten trap, keukenkasten of uw toilet of badkamer komen in aanmerking. En dat kan altijd. Of het nu vriest of dat er sprake van een hittegolf is, of het nu buiten regent of dat het al weken kurkdroog is.

Verf is relatief goedkoper en we hebben vermoedelijk geen steigers nodig. Daardoor is ons binnenschilderwerk goedkoper dan buitenschilderwerk. In de wintermaanden krijgt u bovenop ons lage uurtarief een extra korting: vraag hiernaar! Zodat uw woning de komende jaren beschermd is en er tegenaan kan.

Sauswerk

Soms heeft een muur een nieuwe kleur nodig. Dan is het tijd om ouderwets te sauzen. Maar die gesausde muur of plafond moet er dan wel mooi uitzien, nu en over een paar jaar. Daarom helpen we u eerst met het kiezen van de juiste kleur. Na het sauzen laten we uw muur goed drogen en werken we uw muur of plafond netjes af, want strepen en blaasjes kennen we niet.

Behangen met vliesbehang, Renovlies behang of glasweefsel

Uw muren moeten goed en mooi behangen worden. Een goede schilder-behanger voor u in Rotterdam is een goede keuze. Goedkoper dan opnieuw stucen, met hetzelfde resultaat. Uw woonkamer of keuken moet er elke dag uitzien alsof de muur gisteren behangen is. Dat is waar ons schildersbedrijf voor staat en gaat.

Spackspuitwerk

Heeft u al weleens gehoord van airless spuiten? De nieuwste spuittechniek zonder lucht, maar onder hoge druk om muren en plafonds te spuiten. Alleen wordt uw spuitwerk een stuk strakker, egaler en netter, want er zijn geen strepen meer zichtbaar. Terwijl de verf uw kozijn, muur of plafond in één keer dekt. Dat is spackspuiten op hoog niveau. Onze spackspuiters spuiten daardoor sneller. En dat scheelt voor u uit Rotterdam in de kosten. Is dat geen reden om het spuitwerk van uw muren of het spuitwerk van uw plafonds door ons te laten doen?

Buitenschilderwerk

Het kan vriezen en het kan dooien, maar de zon kan ook schijnen. Welk weer het ook is, ongeveer na vijf á zes jaar is de buitenkant van uw huis weer toe aan een nieuwe en goede schilderbeurt.

Maar het kan zijn dat niet de hele buitenkant van uw huis in Rotterdam ineens geschilderd moet worden. Misschien hoeven slechts een aantal raamkozijnen of alleen maar de achterdeur, de gevel of de dakkapel geschilderd hoeft te worden. Maar ook dat vinden onze buitenschilders een leuke klus. Hoe groot of klein uw buitenklus ook is, wij hebben er het juiste materiaal voor.

Schildersbedrijf Schiedam

Een gratis offerte van ons schilderbedrijf

Wilt u uw huis in Rotterdam laten schilderen en bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van ons schilderwerk?

Als u ons om een offerte vraagt, weet u zeker waar u aan toe bent. Want u kunt er 100% op vertrouwen dat de prijs die onder de laatste de streep van onze offerte staat niet meer omhooggaat. Het is niet zo gek dat we ons bezighouden met geld. Daarom houden wij ons daar als schildersbedrijf ook voor u mee bezig.

Vraag vandaag een offerte aan en ontdek wat het schilderen van uw huis in Rotterdam kost. Dan kunnen we snel bij u aan de slag. 

Vraag gratis uw offerte aan