Schildersbedrijf Rhoon

Schildersbedrijf Rhoon

Wij zijn het schildersbedrijf voor u uit Rhoon

Wilt u uw woning in Rhoon voor het eerst of opnieuw laten schilderen? Wij schilderen uw woning zo, dat u weer helemaal blij wordt. 

 • Wilt u uw woonkamer opnieuw laten behangen en sauzen?
 • Beginnen uw kozijnen en ramen te bladderen?
 • Zoekt u een goede spackspuiter voor uw plafond?
 • Moet uw gevelgevel of dakkapel geschilderd worden?
 • Of…. 

Of de buitenkant of de binnenkant van uw woning  in Rhoon geschilderd moet worden: standaard krijgt u van ons twee jaar garantie op ons schilderwerk. Gaat het hout eerder rotten, laat het behang iets los of verkleurt uw muur? Dat betekent dat ons schildersbedrijf dit binnen die tijd oplost. 

Maar ook zeggen onze klanten dat wij goede inzichten hebben en gedegen advies geven over de werkzaamheden die verricht moeten worden. Dat komt omdat we altijd een uitgebreide analyse doen, voordat we u een offerte aanbieden. Daardoor is uw offerte niet alleen persoonlijk en op maat, maar weet u ook zeker dat het juiste schilderwerk goed gedaan wordt. Daardoor hoeven we niet binnen korte termijn terug te komen omdat we iets vergeten zijn. 

U vraagt een offerte aan en wij maken een afspraak voor een uitgebreide analyse in en om uw woning in Rhoon. Als we de analyse hebben gedaan, versturen we u een persoonlijke offerte. Na uw goedkeuring maken we samen een planning en gaan we aan de slag. We leveren na uw goedkeuring het project op en geven u ons garantiebewijs.

Binnen 24 uur een reactie op uw offerteaanvraag!

Afspraak is afspraak. De prijs van onze offerte is nooit hoger dan de prijs die staat in de factuur.

Vraag een offerte aan

 

Schildersbedrijf Rhoon

Waarmee kunnen onze schilders u van dienst zijn?

Ons schildersbedrijf zorgt dat u op lange termijn bespaart. Een goed schildersbedrijf uit Rhoon zorgt er niet alleen voor dat uw woning prachtig geschilderd is, maar zorgt dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk niet gaat rotten. Dankzij onze goede voorbereiding schilderen we niet alleen goed, maar bent u ook verzekerd van die kwaliteit. Daarom geven we u standaard die twee jaar garantie. Want we vinden kwaliteit belangrijker dan prijs.

Wij zijn een klein en ervaren schildersbedrijf. We zijn flexibel en dankzij onze contacten kunnen we snel 0p- en afschalen als u dat wilt. We zijn gespecialiseerd in de volgende schilderwerkzaamheden:

 1. Houtwerk reinigen (dit doen we alleen als dit nodig is)
 2. Losse verflagen en kit verwijderen
 3. Muren met de hand of machinaal schuren en stofvrij maken
 4. Plamuren (dit doen we ook alleen als het nodig is)
 5. Kale delen bij gronden
 6. Alle naden tussen glas en houtwerk dichtkitten (indien nodig)
 7. Bijschuren en stofvrij maken
 8. Alles opnieuw gronden
 9. Licht opschuren
 10. Alles aflakken

Die werkzaamheden vallen onder de volgende schilderwerken:

Binnenschilderwerk

Wilt u de binnenkant van uw huis een nieuw en fris uiterlijk geven door een nieuwe verflaag aan te laten brengen? Damn bent u bij ons aan het juiste adres. 

Behangen en sauzen

Wilt u een superstrakke uitstraling van uw muren? De afwerking van uw muren beïnvloed de uitstraling van uw woonkamer, keuken en slaapkamers. Stucen is niet per se nodig: als het nodig is werken we alle plekken weg en behangen we uw muur met het juiste behang (vliesbehang, glasweefsel of renovlies) voordat we uw muren de juiste kleur geven. 

Spackspuiten

Wilt u uw muren of plafonds snel en mooi afwerken? Kies dan voor airless spackspuiten: spuiten onder hoge druk. 

Buitenschilderwerk in Rhoon

Is de buitenkant van uw woning in Rhoon toe aan een nieuwe lik verf? Goed schilderwerk blijft buiten tussen de vijf en zeven jaar mooi. Wilt u de kosten verspreiden? Kies dan voor ons voordelig onderhoudscontract, waarbij we elk jaar een deel van uw woning onder handen nemen. 

Bekijk onze diensten

Schilder Rhoon